torsdag 4. juni 2009

Ryggen verker og klokka går

Etter flere timer her verker kroppen, og klokka har plutselig snart pasert midnatt. Jeg har hatt besøk i dag for å lage kort, men det ble vist blog i steden.
Kanskje ikke så dumt, mange har etterlyst min blogg, akkurat som det er en selvfølge at jeg skulle ha det, men som den fødte datadust jeg er, så ville aldrig det skjedd om ikke Tonje hadde satt seg i sving og laget den for meg.
Som takk for det fikk hun hverken vått eller tørt, og hun var sikkert både sulten og tørst når hun gikk hjem. Håper du kommer tilbake Tonje, og da skal jeg være en bedre vertinne. Hvertfall om ikke du setter meg i gang med noe så jeg glemmer tid og sted igjen.
Nå roper sengen, og kroppen klager, så jeg vil bare ønske alle en riktig god natt. Håper vi "sees igjen" her om ikke lenge.

1 kommentar:

Tonje sa...

Å nei du, det er ingen fare med meg. Jeg var kjempefornøyd jeg. Vi har jo lenge snakket om å lage blogg og at vi fikk det til gleder meg veldig. Jeg var verken sulten eller tørst og hadde det kjempefint og håper vi kan gjenta det. Det er det samme om du sitter å blogger eller lager kort, vi skravler jo like mye uansett vi! Og det er jo hyggelig!