fredag 5. juni 2009

Spirelli

Bare for gøy vil jeg vise frem et kort med spirelli. Det er jo ikke så ofte jeg har sett det i Norge, om jeg har sett det i heletatt er jeg faktisk ikke sikker på. S
pirelliblomsten er bygget opp av to forskjellige spirellier i forskjellig størrelse. Stempelet som er brukt i hjørnene heter Whispers og er fra Sugarloafproducts.

Kort til en venn

Dette kortet laget jeg til min manns tante, og efter det jeg har hørt ble hun vist glad for det. Det er brodert med metallic sytråd (noe herk) og perler. Bokstaver og tall er stanset ut med dies fra Quic Kutz, svirlen er stanset ut med dies fra BossKut, blader, blomster og perlebåd fra England. Her har jeg stanset ut til broderiet med dies fra XCut, brodert med melert metallic sytråd (fremdeles et herk). Hjørnestemplene er clear stamps fra Basicgrey, teksten er fra en plate med clear stamps, men fabrikant er vet jeg ikke, svirlen nederst fra Inkadinkado.

Sommer, sommer, sommer, herlige sommer

Ja, ikke at det er det i dag, her er det ganske grått, det blåser og er ikke spesielt varmt, men man kan jo drømme.
Her har jeg brukt jordbær fra en serviett, stemler fra Nort Star Stamps og Magnolia (mauren). Øyestikkeren er en "bling" og sommerfuglene er stanset ut i to forskjellige størrelser og farger.

Hatt til skjerming for solen eller for lek i sommervinden er preget og hullet for hånd ved hjelp av en sjablong fra Avec, som heter Funky Fashion. Den er så skåret ut og brodert med "gulltråd". Gulltråd er bestemt noe helt forferdelig å sy med, men resultatet blir som regel bra.
Stemplet i hjørnet er clear stamps fra Inkadinkado

God bedring

Alle syns vel det er hyggelig med en liten oppmuntring en gang i blant, og spesielt om man hangler litt.
Rosen er i 3D, broderiet er sydd for hånd (alle mine broderier er det) med Gütermann Sulky. og malt med akvarell . God bedring og sommerfuglen er stickers fra Starform, sommerfuglen er fargelagt med Fleks Metallico tusj.

To nesten like, og helt enkle kort

Det hender man kan ha behov for helt enkle kort også, desuten syns jeg personlig det kan være ganske stilfult og fint om det ikke er for mye "dill" på alle kort.
På disse to kortene har jeg stanset ut det blomsten sitter på med Cuttlebug, og dies fra Nestabilities. blomsten og båndet er kjøpt i England.

Et annerledes bryllupskort

Dette er et litt annerledes bryllupskort, og motivet fant jeg igjen i kassen min over "oppgitte prosjekter". Motivet er i 3D og er pyntet med Liquid pearls, Hjørnene på kortet er fra Starform, blomsten båndet og halvperlene aner jeg ikke merket på, men de er kjøpt i England.

To små alver

Dette er to små alver som jeg kjøpte decopageark og stickers til i Danmark. Desverre vil ikke scanneren vise kortene skikkelig, og alt som er "gull" sees bare rart ut her, men er fint i virkeligheten.

Litt romantisk?

Her har jeg lagt inn noen kort jeg tenkte på i forbindelse med Valentine, men selvfølgelig kan litt romantikk være vel så bra de andre dagene i året også. Desverre er noen av bildene veldig uskarpe, men jeg håper dere kan få et visst inntrykk likevel.

Vi damene liker jo også å få kort

Her har jeg lagt ut litt kort jeg har laget til morsdag, men også kort en kvinne vil like å få ved andre anledninger.

Mannekort

Mannekort er ikke så enkelt, hvertfall syns ikke jeg det, men her kommer noen få forslag.
Her er først et kort med brodert belte, og en brettet skjorte.
Skjorten går vist igjen i flere av kortene, men den var så artig å brette. Øl er gjerne populært hos gutta, og her har jeg brodert noen ølseidler.

Her har jeg laget et kort til en ivrig fisker i 6D, det vil si at du kan se motivet både forfra og bakfra i 3D.

Til slutt et lite kort med det som mange menn drømmer om .................... Kvinnen eller bilen? Eller, ja takk begge deler?

Skal det være en dans?

Solen skinner igjen i dag, og det er snart helg. Hva med en liten dans, både for liten og stor.


Hageselskap?

Her ser det ut som restene etter et vellykket hageselskap, jordbær med sjokolade og kaker.......mmmmmmm herlig.

Ny dag, nye muligheter

Derfor starter jeg med friskt mot i dag også, og det første jeg vil vise dere er derfor noen kondulansekort. Jeg har jo alt vist svangerskap, fødsel, konfirmasjon, bryllup, sølv og gullbrulupp, så med kondulanse nå har vi snart gått hele veien. Etter alt det alvoret kan vi heller gå gjennom det som er morsommere, men det kommer altså senere en ganng.