tirsdag 1. september 2009

Tusen takk

I dag har jeg gebursdag, og da var jeg så heldig å få kort fra to av mine kortvenner. Jeg syns de er så fine at jeg gjerne vil dele gleden over de med alle som titter innom her.

Det gule kortet med bamsen er fra min gode kortveninne Margrethe i Danmark. Det er laget i 3D teknikk, og har mange fine stickers. Bildet av den koslige bamsen er også på baksiden av kortet.
Tusen, tusen takk Margrethe :-)Det andre kortet som er i vintage stil er fra min gode veninne og nabo Tonje/Snuppeline. Tonjes kort er som vanlig utrolig detaljert og flott. Jeg kan ikke nevne alt her, både fordi jeg ikke har studert kortet ferdig (det tar sin tid), og fordi jeg ikke kjenner til og forstår alt den dama driver med. Er du interessert i å se flere av Tonjes kort kan du se her http://snuppeline.blogspot.com/
Jeg fikk også en kjempestor og flott Hortensia fra Tonje, men den ble så vannskelig å scanne. Jeg har jo ikke kamera, og det å skvise den flotte blomsten i scanneren syns jeg er synd. Ha, ha :-) De som ikke vet hvordan en hortensia ser ut får heller se her http://users.myonline.be/~tdn19857/wall/hortensia.jpg
Tusen, tusen takk til deg også Tonje.

Jeg har ikke spurt noen av dere om å få lov til å legge ut kortene så jeg håper ikke jeg har gjordt noe galt. Heller ikke har jeg spurt om å legge ut linken til siden din Tonje, men jeg går ut i fra det er ok.