onsdag 2. desember 2009

Lenge siden sist, og lett blanding

Denne gang ble det en lang pause bort fra bloggen, men man rekker rett og slett ikke over alt bestandig. Planene var så fine med å legge ut bilder fra Skottland, England, og av alt jeg klarte å handle når jeg var der. Meningen var også at jeg skulle skrive litt om turen, og legge ut litt tips ang både steder å se, og butikker for "kortfolk". Nå føler jeg at dette er gammelt nytt, og legger inn noen nye kort i stedet.
Først vil jeg likevel rettet et stort takk til alle som har besøkt boggen min når jeg ikke selv har vært her, jeg vet nemlig at jeg har noen trofaste tittere.

Det første jeg vil vise frem et flott kort jeg har fått av en kortveninne i England. Hun er virkelig en av de jeg beundrer stort for sine kortferdigheter, og i tillegg er hun en veldig hyggelig dame. Tusen takk for både kortet, og for mange hyggelige mailer Sonja.
Ikke hyggelige kort de jeg nå skal vise frem, men jeg har desverre hatt alt for god bruk for slike kort selv i det siste.

Føler at jeg må ha med litt jul her også, det begynner jo å nærme seg. Jeg har her brukt et ark med julemedaljonger jeg kjøpte i England. Motivet er fra Kaban, som forøvrig har mange flotte motiver også ellers.


Nå gir jeg meg for denne gang, men forhåpentlighvis kommer jeg også igjen med noen kort i morgen.