søndag 18. oktober 2009

Hjemme igjen fra "høstjakta"

Min "høstjakt" har foregått i England og Skottland, og helt uten skytevåpen.
Det er papir og hobbyting som har vært hovedfokus for meg, altså ting og tang til kort. Da trenger jeg heldighvis ikke skyte noen, selv om både lommeboka og bankkortet sikkert føler seg ganske slaktet og slunkent.
På forhånd hadde jeg jaktet en del på nett etter gode hobbybutikker i Edinburgh og distriktet rundt Newcastle. Jeg har jo vært begge steder en del ganger før, men det er bestandig gøy med nye steder.
Desverre syntes jeg at jeg merket dårligere tider i England nå, og det var en del nedlagte butikker, og mindre vareutvalg i de som fortsatt var åpne.
Likevel fikk jeg da handlet en del ting og tang, og jeg vil legge inn litt bilder av det senere.
Kanskje jeg også vil fortelle litt om noen butikker jeg var i, det kan jo være nyttig for andre om de har tenkt seg i samme distrikt som jeg var i.
Siste dag jeg var i Newcastle fikk jeg tilfeldig vite at det var messe i byen, og dit måtte jeg selvfølgelig. Det var ikke bare en messe, men en KJEMPE MESSE, den største jeg noen gang har vært i, og at det finnes så utrolig mange teknikker, så mye ting og tang til kort, og i det heletatt går å lage så mye flott.............. Det hadde jeg aldrig i min villeste fantasi trodd.
Neste STORE MESSE, for denne var vist liten i følge de engelske damene, er i mars neste år.
Siden jeg før messen var ferdig med å handle hobbyting, var det jo ikke noe jeg skulle ha der, men jeg måtte likevel kjøpe meg den største kofferten jeg kunne finne på vei tilbake til hotellet.
Nå blir det å suge på labben, spare det jeg klarer, lete etter billig hotell, fly og togbiletter, og kanskje blir det en "jakttur" i mars også..........