onsdag 2. mai 2012

Nydelig vær

I dag skinner solen og det er varmt og deilig ute. Rart så mye lettere alt går når man får litt sol og varme. Hvertfall er det slik med meg at alt fungerer bedre da. Innspirert av solen laget jeg dette "gitterkortet" (vet ikke om det heter det, men jeg syns det var et greit navn). Det er sommerlig og fint, og kan brukes til alle anledninger. Jeg har valgt å ikke sette tekst på, men har avsatt plass, så om noen ønsker tekst, så kan de få det. Et sommerkort måtte jo nesten fotograferes ute når det først var anledning til det, så derfor ble det bilder i hagen i dag. Syns nesten jeg må vise alle tre sidene av kortet denne gang, først og fremst for å vise effekten av gitteret, men også for å vise at jeg fikk lyst til å pynte både innsiden og baksiden også.

3 kommentarer:

Kjerstis løse tråder sa...

Hei Nina! Tusen takk for at du var innom bloggen min og la igjen kommentar! Nå er jeg på din blogg, og jeg er SÅ imponert over kortene du lager! De er jo helt fantastiske. Så artig at vi er naboer:))) Beste hilsen Kjersti

Hank Hendricks sa...

This is so beautiful. Gorgeous design. How can i learn such lovely designing like this for the Membership card printing? I appreciate this.

اوائل المثالي sa...

شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة البق بالخبر
شركة مكافحة البق بالقطيف
شركة مكافحة البق بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة البق بالاحساء